За нас

   Индустриалния свят е свидетел на нарастващите нужди от високо технологични машини и оборудване във всяка негова област. В този контекст, от търкалящите лагери се очаква да съвместяват голям брой характеристики, чрез които да се реализира голяма компактност, малко тегло, голяма трайност, подобрена функционалност и висока издръжливост в различни екстремни условия на работа.


   JTEKT е мултинационална Японска компания, която е световен лидер в производството на търкалящи лагери KOYO, металорежещи машини, възли за трансмисии и системи за управление в транспортна и друга техника. Седалищата на корпорацията са в Азия, Европа, Северна и Южна Америка. С дългогодишният си опит JTEKT е неизменен партньор на едни от основните лидери в индустриалния, земеделския и автомобилния отрасъл.

От началото на 2007 година JTEKT вече има представителство и в България в лицето на "КО ТРЕЙД" ЕООД, като потвърждение за разширяването на глобалната си производствена и търговска мрежа.


"КО ТРЕЙД" ЕООД е оторизиран дистрибутор на лагери KOYO и вече е част от глобалната мрежа на компанията. Ние спазваме утвърдената международна политика за качество, усъвършенстване, развитие и поддръжка в сферата на лагерното и машинно производство.


"КО ТРЕЙД" ЕООД е фирма, чиято основна цел е да осигурява на своите клиенти постоянни работещи решения, които да подпомагат техните програми за производство и поддръжка на оборудването."КО ТРЕЙД" ЕООД предлага на българския пазар произвежданите от JTEKT търкалящи лагери KOYO, предназначени за промишлеността, товарни и леки автомобили, селскостопанска техника, кораби, специално оборудване, машини работещи в екстремни условия и натоварване. Цените на предлаганите изделия са изключително конкурентни и отговарят на качеството на продуктите – с гарантиран произход Япония и Великобритания.